Eden Hazard aikoo pelata Real Madridissa sopimuksensa loppuun, kertoo The Athletic.

Hazardin nykyinen sopimus Real Madridin kanssa päättyy ensi kauden jälkeen.

Lähde kertoo Real Madridin halunneen päästä Hazardista eroon jo kahden vuoden ajan, mutta joukkueen parhaiten palkattu pelaaja ei halua jättää seuraa. Lähde mainitsee syyksi muun muassa sen, että Hazard haluaa pitää kiinni valtavasta palkastaan, ja lisäksi pelaajan perhe on hyvin onnellinen Madridissa.

32-vuotias Hazard on jäänyt täysin olemattomalle vastuulle Carlo Ancelottin alaisuudessa, mutta haluaa siitä huolimatta pelata seurassa vielä ensi kauden.

Real Madridin seurahistorian kallein hankinta on edustanut seuraa vajaan neljän vuoden ajan, mutta ei ole missään vaiheessa onnistunut nousemaan lähellekään Chelsea-vuosien tasoaan. Hazardin ensimmäiset kaksi kautta menivät pilalle loukkaantumisten vuoksi, mutta sen jälkeen pelaaja ei ole yksinkertaisesti mahtunut valmennusjohdon suunnitelmiin.

The Athleticin saamien tietojen mukaan Real Madridin joukkuetoverit uskovat, ettei Hazard kykene enää kilpailemaan kovimmalla mahdollisella tasolla.

Hazard ei ole saanut ainuttakaan tarjousta muista maisemista.