Marco Asension nykyinen sopimus Real Madridin kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen.

Marcan saamien tietojen mukaan Real Madrid on tehnyt Asensiolle jatkosopimustarjouksen. Real Madrid tarjoaa Asensiolle nykyistä pienempää palkkaa. Asensio haluaa sen sijaan palkankorotuksen, eikä ole siten hyväksynyt saamaansa tarjousta.

Lehden mukaan Real Madrid haluaa lähtökohtaisesti pitää Asension seurassa ja lisäksi Asensio haluaa jatkaa uraansa Real Madridissa, mutta toistaiseksi osapuolet ovat vielä kaukana yhteisymmärryksestä.

Real Madrid on tarjonnut Asensiolle yli neljän miljoonan euron nettovuosipalkkaa, mutta Asensio agenttinsa Jorge Mendesin kanssa haluaa huomattavasti korkeamman tarjouksen. Real Madrid ei aio parantaa tarjoustaan. Real Madrid ei aio pitää Asensiota seurassa hinnalla millä hyvänsä.

Marcan mukaan Real Madridin seurajohdon silmissä Asension status on pudonnut selvästä avauskokoonpanon pelaajasta vaihtopelaajaksi.

Asensio odotti rahakkaampaa jatkosopimustarjousta. Marcan mukaan Asensio on saanut tarjouksia muista maisemista. Asensio myös tiedostaa, ettei Real Madridin jatkosopimustarjous ole pöydällä enää pitkään, joten siihen on annettava tuota pikaa konkreettinen vastaus.