Celta Vigon hyökkäävä keskikenttäpelaaja Gabri Veiga on herättänyt monen Valioliigan jättiläisen kiinnostuksen, kertoo Relevo.

Manchester United, Arsenal ja Newcastle sekä nimeämätön Bundesliiga-seura ovat lähettäneet kykyjenetsijänsä tarkkailemaan Veigaa, 20, useasti viime kuukausina.

Veiga sai Celtan edustusjoukkueessa hieman vastuuta jo kahdella viime kaudella, mutta kuluvalla sesongilla hän on puhjennut toden teolla kukkaan.

Hän on pelannut tällä kaudella 26 ottelua tehden niissä yhteensä kahdeksan maalia ja syöttäen kolme. Helmikuussa hänet valittiin La Ligan kuukauden pelaajaksi.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

EA SPORTS FIFA

@EASPORTSFIFA
Four LaLiga games. Four LaLiga goals 🔥

Gabri Veiga is your @LaLiga #POTM for February 👏

#FIFA23 #FUT

Veigan ja Celta Vigon sopimus on voimassa kesään 2026 saakka ja sisältää 40 miljoonan euron ulosostoklausuulin. Tuosta hinnasta seura ei ole valmis joustamaan.

Celta haluaisi neuvotella kauden päätyttyä Veigan kanssa jatkosopimuksesta, joka takaisi hänelle isomman palkan ja nostaisi luultavasti hänen ulosostohintaansa korkeammalle.

Veiga on tyytyväinen Celta Vigossa, eikä hän ole toistaiseksi harkinnut siirtoa muualle, mutta maisemanvaihdosta pidetään espanjalaismediassa mahdollisena.