Atlético voitti Sevillan lauantai-iltana Metropolitanolla 6-1.

Lauantainen ottelu oli erityinen Atlético-luotsi Diego Simeonelle. Simeone ohitti legendaarisen Luis Aragonésin ja on nyt Atléticon seurahistorian eniten otteluita valmentanut luotsi. Sevilla-kamppailu oli Simeonelle 613. ottelu Atléticon peräsimessä.

Simeone on Atléticon seurahistorian menestyksekkäin valmentaja. Simeone on voittanut Atléticossa päävalmentajana kahdesti La Ligan, Copan, kaksi Eurooppa-liigaa, Supercopan ja kahdesti UEFA Super Cupin.

Simeone saapui Atléticon peräsimeen joulukuussa 2011. Luotsin sopimus seuran kanssa kattaa vielä ensi kauden.

Atlético nousi lauantaisen voiton myötä kolmanneksi La Ligassa.

Atlético de Madrid

@Atleti
6️⃣1️⃣3️⃣ 𝗣𝗔𝗥𝗧𝗜𝗗𝗢𝗦 𝗖𝗢𝗠𝗢 𝗘𝗡𝗧𝗥𝗘𝗡𝗔𝗗𝗢𝗥 𝗥𝗢𝗝𝗜𝗕𝗟𝗔𝗡𝗖𝗢 ❤️🤍

🇦🇷 ¡@Simeone ya es el técnico que más veces nos ha dirigido a lo largo de la historia! 🔝

➡️ ow.ly/Q36S50N7tbE

#LeyendaSimeone