Real Madridin keskikenttäpelaaja Toni Kroos valotti veljensä Felixin kanssa Einfach mal Luppen -podcastissaan, miksi Los Blancosin edustajia ei näkynyt FIFA:n palkintogaalassa.

FIFA palkitsi maanantaina viime vuoden onnistujia The Best -gaalassaan.

Real Madridilla oli ehdokkaita jokaisessa miesten palkintokategoriassa, mutta seuralle ei kunnianosoituksia tullut.

Argentiinan MM-kultajoukkue putsasi palkintopöydän, kun Lionel Messi (PSG) valittiin vuoden pelaajaksi, Lionel Scaloni vuoden valmentajaksi ja Emiliano Martínez (Aston Villa) vuoden maalivahdiksi.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Roy Nemer

@RoyNemer
Good morning, afternoon, evening and night to those who are fans of the country which won four The Best FIFA awards. 🇦🇷

Real Madridista Karim Benzema tuli pelaajaäänestyksessä kolmanneksi, Carlo Ancelotti oli valmentajien rankingissa toisena ja Thibaut Courtois ylsi hopeasijalle maalivahtien äänestyksessä.

Toni Kroosin mielestä Messi oli oikeutettu valinta vuoden pelaajaksi, mutta hänen veljensä Felix ei ollut täysin samalla linjalla.

– Hän saattoi olla MM-kisojen paras pelaaja, mutta kyse on silti koko vuodesta. En pitänyt häntä niin erinomaisena, että hänet olisi ollut pakko valita, sanoi Felix.

Felix Kroosin mielestä parhaan maalivahdin palkinto olisi kuulunut Courtois’lle.

– Minusta se oli vitsi, että Argentiinan maalivahti oli myös paras maalivahti. Kukaan ei tuntenut häntä ennen MM-kisoja, ja hän sai palkinnon ainoastaan MM-kisojen takia.

– Minusta hän ei edes pärjännyt siellä niin hyvin. Hän teki yhden tai kaksi hyvää torjuntaa, varsinkin finaalissa, mutta hän ei antanut vaikutelmaa parhaasta maalivahdista. Se oli minusta vitsigaala.

Toni Kroos vastasi veljensä kommenttiin seuraavasti:

– Siksi ihmiset etsivät turhaan Real Madridia gaalasta.

Real Madridin pelaajista Courtois, Benzema, Luka Modrić sekä viime kesänä Manchester Unitediin siirtynyt Casemiro valittiin FIFA:n vuoden tähdistökentälliseen mukaan.