Cádiz on pyytänyt urheilutuomioistuinta keskeyttämään väliaikaisesti La Ligan pelaamisen kokemansa tuomarivirheen takia.

Seura haluaa keskeyttää kilpailun, kunnes päätös on tehty sen tekemästä haasteesta liittyen tammikuussa pelattuun 1-1-tasapeliin Elcheä vastaan.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Cádiz Club de Fútbol

@Cadiz_CF
❗️Comunicado oficial

cadizcf.com/noticia/comuni…

Ottelussa avustava videotuomari ei huomannut, että Elchen pelaaja oli selvästi paitsioasemassa tasoitusmaaliin johtaneessa tilanteessa.

Seuran mukaan kyseessä oli ”vakava” tuomarivirhe, jonka taustalla oli VAR-tuomariston ”huolimaton ja anteeksiantamaton toiminta”.

Muutama päivä ottelun jälkeen Cádiz julkaisi lausunnon, jossa se vaati ottelun uudelleenpelaamista siten, että Elchen maali hylättäisiin ja peliä jatkettaisiin siitä hetkestä lähtien, kun tasoitus meni sisään.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Fran Martínez

@LaLigaenDirecto
¿¿¿PERO ESTO QUÉ ES???

¡¡¡ERROR GRAVÍSIMO DEL VAR!!!

Hay un CLARÍSIMO fuera de juego en el gol del Elche al Cádiz.

Cádizin puheenjohtaja Manuel Vízcaino purki turhautumistaan El Largueron haastattelussa pelin jälkeen.

– Odotan, että minulle palautetaan kaksi pistettä, jotka minulta ryöstettiin. Tuo on niin selvä tilanne, ettei siitä synny edes erimielisyyksiä, mutta siitä huolimatta jäimme ilman kahta lisäpistettä.

– Jos putoamme kauden päätteeksi kahden pisteen vuoksi, niin kannattajat huutavat minulle potkuja, eikä kukaan muista tätä.

– Espanjan jalkapalloliittoa kiinnostaa vain glamour ja Supercopat Saudi-Arabiassa. Pienet seurat kärsivät edelleen.

Sekä Cádiz että Elche taistelevat putoamista vastaan. Cádiz on kirjoitushetkellä 16. sijalla, kahden pisteen päässä putoamisviivasta. Elche taas on sarjajumbona, jo 15 pistettä putoamisviivan alapuolella.