Eduardo Camavinga on murtanut tiensä viime viikkoina Real Madridin avaukseen. 20-vuotias keskikenttäpelaaja pelaa toista kauttaan Madridissa saavuttuaan seuraan Rennesistä.

Ensimmäisenä vuonnaan Mestarien liigan voittanut Camavinga on saanut runsaasti vastuuta Real Madridin avauksessa Luka Modricin, Toni Kroosin ja Aurelien Tchouamenin kärsiessä vireongelmista. Ranskalaisen odotetaan avaavan myös tiistain Mestarien liigan neljännesvälierässä Liverpoolin vieraana.

Nuorukaisen saapuessa Madridiin seuran muut ranskalaispelaajat olivat Camavingan tukena sopeutumisessa.

Karim (Benzema) on minulle erityinen henkilö. Ferland Mendy myös. Kun saavuin tänne, hän antoi minulle ensimmäisenä neuvoja, Camavinga kertoi The Guardianin Sid Lowen haastattelussa.

– He kertovat minulle aina suoraan, jos pelaan huonosti. Carlo Ancelotti on myös läheinen meidän kanssa. Hän on itsekin pelannut ja se tekee siitä hauskaa.

Camavinga on kasvanut Real Madridissa Modricin ja Kroosin kaltaisten keskikentän veteraanien rinnalla. Seuran sekoitus nuoruutta ja kokemusta sulautuu hyvin yhteen.

– Me olemme nuoria ja tiedämme olevamme täällä oppimassa. Legendat myös tietävät sen. He auttavat meitä ja nuorilla pelaajilla on suuri kunnioitus heitä kohtaan. Meidän on pyydettävä vanhemmilta pelaajilta ymmärrystä ja nuoremmilta kärsivällisyyttä.

LUE MYÖS!