Barcelonan topparilegenda Gerard Piqué myöntää, että hän ei onnitellut entistä joukkuekaveriaan Lionel Messiä maailmanmestaruuden voittamisesta.

PSG:tä nykyisin edustava Messi, 35, sai kruunun maajoukkueuralleen viime vuoden lopussa, kun hän johdatti Argentiinan MM-finaalissa voittoon Ranskasta.

Hän varttui Piquén, 36, kanssa Barcelonan akatemiassa ja he pelasivat yhdessä seuran edustusjoukkueessa yli 500 ottelua.

Viime marraskuussa uransa lopettanut Piqué sanoi, että hän halusi ottaa etäisyyttä jalkapalloon ripustettuaan nappulakenkänsä naulaan.

– En [onnitellut Messiä]. Viime kuukaudet ovat olleet minulle vaikeita ja tarvitsin irrottautumista. En katsonut MM-kisoja yhtään. Pelkästään finaalia, enkä silloinkaan koko peliä, sanoi Piqué Diario Sportin mukaan.

Häneltä kysyttiin myös sukupolvensa jalkapalloilijoiden ikuisuuskysymys: kumpi on parempi, Lionel Messi vai Cristiano Ronaldo.

– Heidän taistelunsa viime vuosikymmenellä oli varsin vaikuttava, koska molemmat pärjäsivät niin uskomattoman hyvin.

– Viime vuosien perusteella sanoisin ehdottomasti Messin. Hän osoitti, että hän voi pärjätä jopa 35-vuotiaana. Hän on maailman paras pelaaja ja hän osoitti sen MM-kisoissa.