Barcelona tarkkailee hyökkääjä Pierre-Emerick Aubameyangin tilannetta Chelseassa, kertoo Diario Sport.

Aubameyang, 33, on Barcelonalle hyvinkin tuttu pelaaja, sillä hän pelasi seurassa lyhyesti viime vuonna.

Gabonilaiskärki purki noin vuosi sitten sopimuksensa Arsenalin kanssa ja siirtyi Barcelonaan, mutta hänet kaupattiin jo viime kesän lopussa Chelseaan 12 miljoonalla eurolla.

Aubameyangin paluu Valioliigaan ei ole kuitenkaan sujunut odotetulla tavalla, ja viime aikoina hänen tilanteensa on muuttunut vielä huonompaan suuntaan. Chelsea pudotti Aubameyangin Mestarien liigan kokoonpanostaan, eikä hän ole viime peleissä mahtunut edes lontoolaisten vaihtopenkille.

Chelsea on neuvotellut Los Angeles Galaxyn kanssa Aubameyangin lainasiirrosta Yhdysvaltoihin, mutta Telegraphin mukaan hän haluaa jäädä taistelemaan paikastaan Lontooseen ja jatkaa muutenkin uraansa Euroopassa.

Barcelonan lisäksi Aubameyangin tilannetta seuraavat myös Atlético Madrid ja AC Milan, jota gabonilaiskärki edusti jo yli kymmenen vuotta sitten. Blaugranan paidassa Aubameyang ehti pelata 24 ottelua tehden niissä yhteensä 13 maalia.

Chelsean ja Aubameyangin sopimus on voimassa vielä ensi kauden ajan. Nähtäväksi jää, millaisilla ehdoilla lontoolaisseura on valmis luopumaan hänestä ensi kesänä.