Athletic Bilbaon toppari Íñigo Martínez on valmis odottamaan Barcelonan sopimustarjousta loppuun saakka, kertoo Diario Sport.

Martínezin, 31, sopimus Athleticissa päättyy ensi kesänä, eikä hän ole aikeissa jäädä baskiseuraan.

Barcelona oli kiinnostunut Martínezista jo viime kesänä, mutta se päätti odottaa vielä vuoden, jotta pelaaja olisi saatavilla ilmaiseksi. Martínezin sopimustilanne tarkoittaa sitä, että hänen perässään on myös muita seuroja, kuten Atlético Madrid.

Diario Sportin mukaan Martínez aikoo kuitenkin odottaa Barcelonan tarjousta viimeiseen asti. Osapuolten välillä on käyty neuvotteluja viime viikkoina, mutta Barcelona ei ole taloustilanteensa takia pystynyt lupaamaan hänelle, että se saisi rekisteröityä hänen diilinsä. Barcelonan on tällä hetkellä laskettava roimasti palkkakulujaan, mistä johtuen seuralla on vaikeuksia myös jatkosopimusten kanssa.

Käytännössä Martínez ei ota muiden seurojen tarjouksia huomioon ennen kuin hän on täysin varma, ettei Barcelona pysty hankkimaan häntä.