Barcelonan puheenjohtaja Joan Laporta sanoo, että keskikenttäpelaaja Sergio Busquetsin tulevaisuus on vielä täysin auki.

Busquets, 34, on pelannut Barcelonassa yhtäjaksoisesti vuodesta 2005 lähtien, esiintynyt seuran edustusjoukkueessa yli 700 kertaa ja voittanut Blaugranan paidassa kymmeniä pokaaleja.

Keskikentän konkarin sopimus Barcelonan kanssa päättyy tämän kauden jälkeen, ja siirtohuhut ovat käyneet kuumana jo jonkin aikaa.

Barcelonan päävalmentaja Xavi haluaisi pitää Busquetsin riveissään, mutta pelaaja on puhunut avoimesti halustaan pelata Yhdysvalloissa ja lehtitietojen mukaan hän sai tammikuussa erittäin rahakkaan tarjouksen Saudi-Arabiasta.

– Me istuimme alas keskustelemaan ennen joulua. Hänellä oli tarjous MLS:stä. Hän ei ole ikinä piilotellut sitä meiltä. Hän haluaisi kokea amerikkalaista elämää, sanoi Laporta Goalin mukaan.

– Hän olisi voinut lähteä tammikuussa. Se oli vaihtoehto, mutta onneksi hän päätti jatkaa kanssamme kauden loppuun saakka.

– Jos hän uskoo olevansa tarpeeksi vahva jatkaakseen täällä myös kesän jälkeen, niin me istumme uudestaan alas ja keskustelemme. Niin me olemme sopineet.