Real Madrid eteni keskiviikkoiltana seurajoukkueiden MM-kisojen finaaliin.

Real Madrid voitti yksiosaisessa välieräottelussa egyptiläisen Al-Ahlin 4-1.

Vinícius käytti avausjakson lopussa Al-Ahlin virheen hyväkseen ja siirsi Real Madridin maalin etumatkalle. Fede Valverde iski paluupallosta Real Madridin toisen täysosuman heti toisen jakson alussa. Ali Maaloul viimeisteli pilkulta Al-Ahlin ainokaisen lähetettyään Andri Luninin väärään suuntaan.

Real Madridille vihellettiin lopussa rangaistuspotku, mutta Luka Modric epäonnistui yrityksessään. Real Madrid iski lisäajalla vielä kaksi maalia. Aluksi Rodrygo teki Real Madridin kolmannen ja 95. minuutilla kentälle vaihdettu Sergio Arribas neljännen.

Real Madrid kohtaa sunnuntaisessa finaalissa saudiarabialaisen Al-Hilalin. Al-Hilal voitti sensaatiomaisesti Flamengon välierissä 3-2.