Mallorca voitti Real Madridin sunnuntaina La Ligassa 1-0. Lue lisää täältä.

Real Madridille tappio tuli pahaan paikkaan, sillä Barcelona voi illemmalla karata jo kahdeksan pisteen päähän, jos se onnistuu voittamaan Sevillan Camp Noulla.

Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelottin mukaan ottelu ei tarjonnut joukkueelle sen suurempia yllätyksiä.

– Tämä tappio sattuu todella paljon. Ottelu oli juuri sellainen, mitä odotimmekin. Valmistauduimme tällaiseen otteluun, eli vaikeaan otteluun, jossa olisi paljon rikkeitä ja katkoja. Ottelu ratkesi pieniin yksityiskohtiin. Emme pelanneet huonoa ottelua. Varsinkaan toisella jaksolla.

Ancelotti tiedostaa, että tappio voi vaikuttaa melkoisesti La Ligan mestaruustaisteluun.

– Mallorcan maali vaikutti meihin paljon, koska kyseessä oli yksi niistä harvoista kerroista, kun Mallorca pääsi boksimme sisään. Tietenkin epäonnistunut pilkkukin vaikutti lopputulokseen. Ottelu ei itsessään ollut huono, mutta kyseessä oli perinteinen kamppailu, jossa oli paljon erilaisia pelikatkoja. Emme pitäneet päätämme kylmänä avausjaksolla, mutta paransimme toisella puoliskolla. Tämä tulos vaikuttaa La Ligaan. Nyt meidän on ajateltava seurajoukkueiden MM-kisoja.

Real Madrid matkaa seuraavaksi Marokkoon. Seura osallistuu seurajoukkueiden MM-kisoihin. Keskiviikkoisessa välierässä vastaan asettuu Al-Ahli.