Real Madridille tarjottiin tammikuussa Manchester Cityn laitapuolustajaa João Canceloa, mutta Los Blancos kieltäytyi tarjouksesta, kertoo siirtomarkkinoiden erikoistoimittaja Fabrizio Romano.

Viime aikojen vähäiseen peliaikaansa tympääntynyt Cancelo, 28, halusi lähteä muualle, ja häntä tarjottiin usealle Euroopan suurseuralle.

Listalla olivat myös Real Madrid ja Barcelona, mutta Romanon mukaan Madrid ei ollut kiinnostunut ja Barcelonalla ei ollut varaa Portugalin maajoukkuepuolustajaan.

Lopula Cancelon uudeksi osoitteeksi valikoitui Bayern München, joka hankki hänet loppukauden mittaisella lainasopimuksella. Diili sisältää myös 70 miljoonan euron ulosostoklausuulin.

Vielä viime syksynä espanjalaismediassa uutisoitiin, että Real Madrid olisi kiinnostunut hankkimaan Cancelon tämän kauden jälkeen. Los Blancos ei tarttunut tammikuussa mahdollisuuteen, eikä se tehnyt yhtään muutakaan hankintaa.

– Siirto Barcelonaan olisi ollut lähes mahdoton pelaajan palkan takia. Myös Real Madrid oli vaihtoehto, mutta he päättivät olla hankkimatta yhtään pelaajaa tammikuussa, kommentoi Romano CaughtOffside-sivuston podcastissaan.