Atlético tiedotti kahdesta siirrosta tiistain ja keskiviikon välisenä yönä.

Felipe siirtyi Atléticosta Nottingham Forestiin. 33-vuotias Felipe edusti Atléticoa kolmen ja puolen vuoden ajan, mutta toppari jäi kuluvalla kaudella täysin olemattomalle vastuulle Diego Simeonen alaisuudessa ja lähti Valioliigaan. Felipe voitti Atléticossa La Ligan mestaruuden keväällä 2021.

Tottenhamin Matt Doherty siirtyi vapaana agenttina Atléticoon. Laitapuolustaja purki sopimuksensa Tottenhamin kanssa ja allekirjoitti loppukauden mittaisen sopimuksen Atléticon kanssa. Irlantilaispuolustaja taistelee peliajasta Nahuel Molinan kanssa.

Atlético de Madrid

@Atleti
🇮🇪 ¡@mattdoherty20 es nuevo jugador rojiblanco! 🔴⚪

🖊 El internacional irlandés ha firmado con nuestro club por lo que resta de temporada.

➡ ow.ly/IqSz50MG2Mz

👋 ¡#BienvenidoDoherty! 😊