Valencia ja Atlético neuvottelevat parhaillaan Saúlin puolentoista vuoden mittaisesta lainasopimuksesta, kertoo Relevo.

Relevon mukaan Saúl on näyttänyt lainasiirrolle vihreää valoa. Valencia on asettanut Saúlin tammikuun siirtoikkunan ykköstavoitteekseen.

28-vuotias Saúl palasi kuluvaksi kaudeksi Atléticoon. Viime kausi sujui lainalla Chelseassa, mutta Saúl jäi Lontoossa täysin olemattomalle vastuulle. Saúl ei ole kuulunut kuluvalla kaudella sen suuremmin Diego Simeonen suunnitelmiin, ja niin valmentaja kuin seurakin ovat näyttäneet lainalle vihreää valoa.

Atléticon oman kasvatin sopimus seuran kanssa päättyy vasta kesällä 2026. Saúl menetti avauskokoonpanon paikkansa Atléticossa kaudella 2020-21, eikä ole sittemmin kyennyt nappaamaan sitä takaisin itselleen.

Valencian päävalmentaja Gennaro Gattuso on julkisesti vaatinut vahvistuksia tammikuun siirtoikkunassa ja on turhautunut siihen, miten seura ei ole kyennyt hankkimaan niitä. Valencia on ollut aiemminkin kiinnostunut Saúlista.