Real Madrid ja Atlético iskevät torstai-iltana yhteen Copan yksiosaisessa puolivälieräottelussa Bernabéulla.

Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti odottaa vaikeaa ottelua. Ancelotti tiedostaa Atléticon parantaneen peliesityksiään viime aikoina samalla, kun Real Madridilla on ollut astetta vaikeampaa.

– Derbyihin on aina valmistauduttava erityisellä tavalla. Pelaamme vahvaa joukkuetta vastaan. Palaamme Bernabéulle kahden kuukauden jälkeen ja pääsemme pelaamaan kannattajiemme edessä. Atlético on parantamassa esityksiään. He pelasivat todella hyvin edellisessä ottelussaan ja luvassa on viihdyttävä kamppailu, Ancelotti viittasi torstaiseen derbyyn.

– Meillä on mahdollisuus edetä välieriin. Olemme huomioineet, miten laadukas vastustaja meillä on vastassa ja tiedämme, miten vaikeaa heidän voittaminen on. Kyseessä on erityinen ottelu ja siitä tulee viihdyttävää, koska Atlético on parantamassa pelillisesti.

Atlético-luotsi Diego Simeonelta tiedusteltiin, onko hän tyytyväinen joukkueensa peli-ilmeeseen hyökkäyspäässä.

– Mielestäni se on ollut parempaa MM-tauon jälkeen. Kykenemme luomaan paljon enemmän vaaratilanteita hyökkäyksessä. Joukkue on sitoutunut pelaamaan todella tärkeässä ottelussa vahvaa vastustajaa vastaan. Kunnioitan Real Madridin päävalmentajaa ja sitä, mitä seura edustaa kentällä ja pelissään. Välini Ancelottin kanssa ovat ammattimaiset, vaikka haluaisinkin istua hänen kanssaan alas ja oppia häneltä. Hän vaikuttaa hyvältä tyypiltä.

Simeonen mielestä Copassa otteluiden pitäisi mennä suoraan rangaistuspotkukilpailuun. Luotsin mukaan jatko-ottelut saattavat olla liian raskaita pelaajille.

– Mielestäni pitäisi mennä suoraan rangaistuspotkukilpailuun ilman jatko-ottelua. Pelaajat joutuvat pelaamaan niin paljon. Rangaistuspotkukilpailu on tilanne, jossa pelaajien persoonallisuus nousee selvästi esiin.

Kauden toinen derbi madrileño käynnistyy torstaina klo 22.00.