Karim Benzeman komea volleymaali piti Real Madridin Barcelonan kannassa. Los Blancos nappasi vierasvoiton Athletic Bibalosta 2-0-lukemin.

Benzeman ratkaisuosuma syntyi ottelun 24. peliminuutilla. Marco Asensio pudotti päällään pallon ranskalaistähdelle, joka naulasi suoraan ilmasta akrobaattisesta asennosta voimakkaan laukauksen verkkoihin.

Maali oli Benzeman kauden yhdeksäs La Ligassa.

Athletic oli tasoittaa ottelun viimeisellä vartilla, kun Inaki Williams laukoi kulmapotkun jälkitilanteesta maalinedustalta tasoituksen. Osuma kuitenkin hylättiin VAR-tarkastuksen jälkeen, koska kaksi pallotonta pelaajaa oli paitsiossa.

Lopulta Toni Kroos sinetöi pisteet lisäajalla komealla viimeistelyllä vastapalloon Rodrygon tarjoilusta.

Real Madrid pysyy voitolla sarjataulukossa toisena kolme pistettä Barcelonan takana.

LUE MYÖS!