Real Madrid eteni Copan puolivälieriin torstai-iltana.

Real Madrid voitti Villarrealin Cerámicalla vaiherikkaiden tilanteiden jälkeen lopulta 3-2.

Real Madridin jatkopaikka näytti jo enemmän kuin vaikealta, sillä loistavan alun otteluun saanut Villarreal johti kamppailua tauolla jo 2-0. Étienne Capoue ja Samu Chukwueze vastasivat isäntien maaleista.

Real Madrid aloitti kuitenkin nousunsa heti toisen jakson alussa. Astetta heikommin jo pidempään pelannut Vinícius kavensi ottelun 57. minuutilla. Éder Militão toi Real Madridin tasoihin kymmenisen minuuttia myöhemmin. Ottelu näytti jo etenevän kohti jatkoaikaa, mutta Dani Ceballos onnistui voittomaalin teossa viitisen minuuttia ennen täyttä aikaa.

Real Madrid saa tietää Copan puolivälierävastustajansa perjantaina, kun parit arvotaan Madridissa.

LUE LISÄÄ: Melkoinen maali-iloittelu! Barcelona Copan puolivälieriin näytöstyylillä