Barcelona eteni torstai-iltana Copan puolivälieriin voitettuaan vieraskentällä alasarjaseura Ceutan lopulta 5-0.

Ottelun avausjakso oli ennakko-odotuksiin nähden hyvin tasainen, ja Ceuta pysyi odotettua paremmin Barcelonan perässä. Raphinha iski Barcelonan avausmaalin 41. minuutilla ja tauolle mentiin vieraiden 0-1 -johdossa.

Barcelona pisti pelin pakettiin toisen jakson alussa. Robert Lewandowski iski Barcelonan toisen täysosuman 50. minuutilla. Ansu Fati jatkoi Barcelonan maalitehtailua 20 minuuttia myöhemmin ja vielä ottelun lopussa Franck Kessié ja Lewandowski onnistuivat maalinteossa.

Barcelona saa tietää Copan puolivälierävastustajansa perjantaina, kun parit arvotaan Madridissa. Puolivälierät ovat yksiosaiset.

Jutun kirjoitushetkellä Villarreal johtaa Real Madridia neljännesvälierissä 2-0.