Memphis Depayn asianajaja on pyrkinyt tyrmäämään kaikki väitteet siitä, että hänen asiakkaansa olisi millään tapaa mukana Barcelonan ja Internazionalen neuvottelemassa vaihtokaupassa.

Espanjalaistoimittaja Gerard Romeron mukaan Barcelona olisi ollut suunnitelmissa kaupata Depayn italialaisseuran riveihin tuodakseen Joaquín Correan puolestaan Camp Noulle.

Romeron mukaan vaihtokauppa riippuisi enää siitä, näyttääkö Depay sille vihreää valoa.

Lähtökuopissa olevan hollantilaishyökkääjän asianajaja on kuitenkin puuttunut peliin kyseisten puheiden lakkauttamiseksi.

– Ei ole meneillään mitään neuvotteluita siitä, että Memphis siirtyisi Internazionaleen. Voin kieltää nämä yhteydet. Se ei ole sellainen ratkaisu, josta keskustelisimme, Sebastien Ledure kertoo Fabrizio Romanolle.

Atlético Madridin kerrotaan kuitenkin olevan yhä kiinnostunut Depaysta, jonka sopimus Barcelonan kanssa umpeutuu kuluvan kauden lopussa.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
EXCL. Memphis Depay’s lawyer Sebastien Ledure: “There are no negotiations ongoing for Memphis to join Inter. I can deny all these links — it’s not a possibility we are discussing”. 🚨🔵🔴 #FCB

Understand Depay will leave Barça in January, as Atlético Madrid remain interested.