Barcelona ja Internazionale neuvottelevat parhaillaan Memphis Depayn ja Joaquín Correan välisestä vaihtokaupasta, kertoo Barcelona-toimittaja Gerard Romero.

Romeron saamien tietojen mukaan vaihtokauppa riippuu enää siitä, näyttääkö Depay sille vihreää valoa.

Depayn on määrä jättää Barcelona tammikuun siirtoikkunan aikana. Barcelona ja Atlético ovat neuvotelleet Depayn siirrosta, mutta ainakin toistaiseksi neuvottelut eivät ole johtaneet yhteisymmärrykseen.

Depayn nykyinen sopimus Barcelonan kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen.

28-vuotias Correa on jäänyt kuluvalla kaudella pienelle vastuulle Interissä. Correa ei ole onnistunut nousemaan Inter-luotsi Simone Inzaghin suosioon ja on päässyt Serie A:ssa vain kolmesti avauskokoonpanoon. Correan sopimus Interin kanssa päättyy kesällä 2025.

Correa jäi ulos Argentiinan MM-kisajoukkueesta loukkaantumisen vuoksi.