Cristiano Ronaldo piipahti Real Madridin harjoituksissa eilen perjantaina. Real valmistautuu kohti sunnuntai-illalla pelattavaa Espanjan supercupin finaalia Barcelonaa vastaan. Loppuottelu järjestetään Riadissa, Saudi-Arabiassa. Riad on tätä nykyä myös Ronaldon kotikaupunki, koska hän edustaa saudiseura Al-Nassria.

Ronaldolla on edelleen hyvät välit Real Madridiin ja sen pelaajiin. Qatarin MM-kisojen jälkeen hän piti kuntoaan yllä Realin harjoituskeskuksessa ja tiettävästi hän olisi jäänyt mielellään Madridiin loppukaudeksikin.

Ronaldo tapasi perjantaina useita Realin pelaajia sekä Roberto Carlosin ja päävalmentaja Carlo Ancelottin. Osa pelaajista oli Ronaldolle uusia tuttavuuksia. Hän ei koskaan ennättänyt pelata esimerkiksi Vinícius Júniorin kanssa, vaikka tämä kiinnitettiin seuraan vuoden 2017 puolella. Eilen Ronaldo toivotti Vinille onnea ja kutsui tätä ”pojakseen”.

Osoitus siitä, missä arvossa Ronaldoa pidetään nuorempien kollegoidensa keskuudessa, koettiin, kun 22-vuotias Rodrygo pääsi tapaamaan sankarinsa. Rodrygon suonissa virtasi jäätä, kun oli aika ottaa Real reppuselkään Mestarien liigan välierissä Manchester Cityä vastaan, mutta eilen Ronaldon edessä, hänen kätensä tärisivät.