Espanjan päävalmentaja Luis de la Fuente sanoo, että Barcelonan toppari Eric García on vaarassa pudota miesten maajoukkueesta.

García, 22, on esiintynyt La Rojan paidassa 19 kertaa. Hän oli Espanjan mukana myös viime MM-kisoissa, joskaan hän ei päässyt kertaakaan kentälle Qatarin-turnauksessa.

Kuluvalla kaudella García on jäänyt usein penkille myös Barcelonassa, eikä hän ole käynyt La Ligassa kentällä neljässä viimeisimmässä sarjapelissä.

De la Fuenten mukaan hänen on pian vaikea perustella Garcían paikka maajoukkueessa, vaikka pitääkin Barcelonan topparista pelaajana.

– Espanjan maajoukkue ei ole seurajoukkue. Me elämme hetkistä. Huono päivä voi tarkoittaa, ettet ole joukkueessa mukana. Olen tuntenut Ericin hänen lapsuudestaan asti, eikä hän ole ikinä tuottanut pettymystä, kommentoi de la Fuente Diario Sportin mukaan.

– On aikoja, jolloin pelaaja, joka saa vain muutaman minuutin joukkueessaan, voi olla tärkeä, mutta periaatteessa se, joka pelaa enemmän minuutteja, saa enemmän mahdollisuuksia [maajoukkueessa].