Pierre-Emerick Aubameyang haluaa palata Barcelonaan hinnalla millä hyvänsä, kertoo AS.

AS:n saamien tietojen mukaan Aubameyang on jo soittanut Xaville ja ilmoittanut halustaan palata Barcelonaan.

Aubameyang siirtyi elokuun lopussa Barcelonasta Chelseaan 12 miljoonalla eurolla, mutta on jäänyt Lontoossa hyvin pienelle vastuulle ja lisäksi kärsinyt merkittävistä maalinteko-ongelmista.

Thomas Tuchel onnistui suostuttelemaan Aubameyangin Chelseaan elo-syyskuun vaihteessa, mutta sai vain viikkoa myöhemmin potkut Chelsean peräsimestä. Aubameyang ei ole kuulunut Graham Potterin suunnitelmiin Chelseassa.

AS:n mukaan Aubameyangin lähipiiri ei kieltänyt lehdelle sitä, etteikö kärki harkitsisi tosissaan Chelseasta poistumista. Lehti kertoo Xavin pyytäneen Aubameyangilta kärsivällisyyttä, sillä Barcelona miettii parhaillaan, mitä tehdä Memphis Depayn kanssa. Atlético haluaa Depayn kevätkaudeksi lainalle. Jos Barcelona pääsee lopulta eroon Depaysta, saattaisi se yrittää saada Aubameyangin takaisin riveihinsä.

33-vuotias Aubameyang siirtyi vuosi sitten Arsenalista vapaana agenttina Barcelonaan, ja pelasi hienon kevätkauden Xavin alaisuudessa.