Real Madridin laitahyökkääjä Eden Hazard neuvottelee seuran kanssa tulevaisuudestaan ensi kuussa, kertoo Athletic.

Los Blancos on yrittänyt päästä Hazardista, 32, eroon jo kesästä 2021 lähtien, mutta hän on yhä seurassa kirjoilla.

Hazard saattaa tienata Madridissa parhaimmillaan 15 miljoonaa euroa kaudessa nettona, mikä on hänen peliesityksiinsä ja -minuutteihinsa nähden aivan järkyttävä summa. Kuluvalla kaudella hän on saanut vastuuta vain 296 minuuttia.

Real Madrid yrittää löytää Hazardille ottajaa myös tulevina viikkoina, mutta seuran puheenjohtaja Florentino Pérez tietää, että belgialaislaituria on tällä hetkellä hyvin vaikea kaupitella muualle edes lainasiirrolla.

Huhuissa Hazardia on ajoittain viety Newcastleen ja takaisin Chelseaan, mutta hän ei ole käynyt minkäänlaisia virallisia neuvotteluja muiden seurojen kanssa. Erinäiset välikädet ovat yrittäneet junailla Hazardille siirtoa, mutta belgialaislaituri tai hänen edustajansa eivät ole tehneet mitään toimia seuravaihdokseen liittyen.

Hazard ei ole muutenkaan kiinnostunut lähtemään Madridista kesken kauden, mikä johtuu eritoten perhesyistä. Hän saattaa kuitenkin olla avoin siirtymään muualle ensi kesänä.

Real Madridin ja Hazardin sopimus on voimassa vielä ensi kauden. Hän siirtyi Madridiin kesällä 2019 Chelseasta 115 miljoonalla eurolla, Los Blancosin seurahistorian ennätyskorvauksella.