Atlético Madrid isännöi sunnuntai-illan huippuottelussa Barcelonaa.

Vieraat hallitsivat ottelun alkua, ja menivät Ousmane Dembélén maalilla johtoon 22. minuutilla. Pedri teki loistavan nousun kolmen pelaajan keskeltä, siirsi pallon boksiin Gaville, joka jatkoi ranskalaislaiturille – matala veto alas vasemmalle, 0-1.

2 - Ousmane Dembélé is one of only two players to have scored 5+ goals and provided 5+ assists in LaLiga this season, after Antoine Griezmann (also 5 and 5). Stinger.

Atlético oli maalin jälkeen joukkueista selkeästi hanakampi osumien hakemisessa, mutta tauolle mentäessä lukemat olivat ennallaan.

Barcelonan oli syytä etenkin toisen jakson puolella olla tyytyväinen suhteellisen varhaisesta maalistaan; niin selkeästi isännät ottivat peliä sen edetessä kontrolliinsa.

Ferran Torres iski pallon ohi Jan Oblakin 72. minuutilla, mutta oli selkeästi paitsiossa.

Lisäajalla ottelussa nähtiin myös punaista, Stefan Savicin ja Torresin painittua kumpikin itsensä suihkuun.

Barcelona johtaa sarjaa kolmen pinnan erolla Real Madridiin. Atlético on tappionsa jälkeen viidentenä, tasapisteissä perässä tulevan Villarrealin kanssa, kaksi pistettä seitsemännen sijan Athletic Bilbaota edellä.