Barcelona ja Atlético Madrid kohtaavat sunnuntai-iltana La Ligan merkeissä Wanda Metropolitanolla.

Vieraitten avauskokoonpanoon nimetty, vasta 19-vuotias laitapuolustaja Alejandro Balde puhuttaa myös muuten kuin tämän illan osalta.

Barcelonan oma kasvatti on Sportin mukaan turhautunut tilanteeseen, joka johtuu tutusta seikasta – seuran talouspuolesta. Tietojen mukaan valioliigaseuroista ainakin Newcastle ja Arsenal ovat olleet yhteydessä Balden edustajiin, siirtoaikeissa.

Pelaaja halutaan toki pitää Blaugrana-paidassa, ja huhut kertovat hänelle tehdystä, vuoteen 2027 saakka ulottuvasta sopimustarjouksesta. Tämäkään mahdollinen uusi sopimus ei kuitenkaan tiettävästi nykytilanteessa sallisi Balen rekisteröimistä ykkösjoukkueen pelaajaksi virallisesti. Nykyinen sopimus on voimassa kesään 2024.