Juventus on tiedustellut Barcelonalta Jordi Alban tilannetta, kertoo Sport.

Juventus oli Alban kintereillä jo viime kesän siirtoikkunan loppuhetkillä. Myös Internazionale halusi Alban, mutta Alba päätyi pysymään Barcelonassa, vaikka seura- ja valmennusjohto kehotti laitapuolustajaa hyväksymään italialaisjättien tarjouksen.

Juventus etsii uutta vasenta laitapuolustajaa tammikuun siirtoikkunassa. Juventus on valmis tarjoamaan Alballe korkeaa palkkaa, mutta vain siinä tapauksessa, jos Barcelona päästää hänet kevätkaudeksi lainalle tai suostuu purkamaan sopimuksen, jolloin Alba siirtyisi Juventukseen vapaana agenttina.

Sportin mukaan Alban mielipide ei ole kuitenkaan muuttunut pienentyneestä roolistaan huolimatta. Alba haluaa jäädä Barcelonaan.

Alba on valmis pudottamaan palkkaansa, jos seura niin vaatii. Sen sijaan siirto ei tule mieleenkään.

Päävalmentaja Xavi on antanut viime aikoina Alballe enemmän peliaikaa. Alejandro Balde ohitti hänet nokkimisjärjestyksessä syksyllä.