Barcelona eteni Copan neljännesvälieriin keskiviikkoiltana voitettuaan kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavan Intercityn lopulta 4-3.

Barcelona johti ottelua jopa neljästi, mutta Intercity onnistui nousemaan kolmesti tasoihin ja viemään ottelun jatkoajalle.

Barcelonan päävalmentaja Xavi on pettynyt siihen, miten huonosti hänen joukkueensa pelasi molemmissa bokseissa. Barcelona käytti vain murto-osan maalipaikoistaan hyväkseen, vaikka onnistui neljästi maalinteossa ja samalla pelasi puolustuspäässä surkean ottelun.

– Tällaista voi tapahtua. Copassa on tällaisia asioita. Seitsemän pääsarjaseuraa on jo pudonnut. Emme laittaneet ottelua pakettiin, vaikka meillä oli siihen mahdollisuudet. Olisimme voineet tehdä 0-2 -maalin tai 2-4 -maalin, mutta teimme asiat vaikeiksi. Emme olleet varmoja kummassakaan boksissa. Minulla on sama fiilis kuin Espanyol-tasapelin jälkeen. Emme onnistu laittamaan otteluita pakettiin. Espanyol-ottelu oli meille varoitus ja tämä on toinen.

Xavi ei ollut suinkaan tyytyväinen joukkueensa peliesitykseen.

– Kärsimme liikaa. Meillä oli useita mahdollisuuksia voittaa ottelu ennen jatkoaikaa, mutta emme tehneet niin. Emme voi lähteä tyytyväisinä kotiin. Meiltä puuttuu varmuutta molemmissa bokseissa, emmekä siten voi laittaa otteluita pakettiin. Tämä tehottomuus jättää minut rauhattomaksi. Varsinkin hyökkäyksessä. Puolustuksessa se voi tapahtua, mutta ei hyökkäyksessä.