Valencian keskikenttäpelaajaa Nico Gonzálezia odottaa monen kuukauden tauko tositoimista, kertoo Football Espana.

González, 20, jätti viime lauantaina Valencian sarjaottelun Villarrealin vieraana kesken loukkaantumisen takia.

Myöhemmin seura tiedotti, että Gonzálezin jalkapöydänluu on murtunut. Ennakkoarvioiden mukaan hän on sivussa seuraavat kolme kuukautta.

González siirtyi Valenciaan täksi kaudeksi lainalle kasvattajaseurastaan Barcelonasta, jonka edustusjoukkueessa hän on esiintynyt 37 kertaa.

Uutisoimme aiemmin Diario Sportin tietojen pohjalta, että Barcelona on ollut huolissaan Gonzálezin peliajasta Valenciassa ja harkinnut kutsuvansa hänet takaisin lainalta. González on pelannut tällä kaudella kahta vaille kaikissa Valencian sarjaotteluissa, mutta hän on aloittanut usein vaihtopenkillä.

Vielä ei ole tiedossa, miten Gonzálezin loukkaantuminen vaikuttaa Barcelonan suunnitelmiin, mutta Valencialle se aiheuttaa akuutin ongelman. Los Chen päävalmentaja Gennaro Gattuso sanoi aiemmin, että uuden keskikenttäpelaajan hankinta ei ole seuran tammikuun suunnitelmissa, mutta Valencia joutunee nyt miettimään tilannetta uudelleen.