Real Madrid vahvisti aiemmin joulukuussa, että se on päässyt Palmeirasin kanssa sopuun hyökkääjälupaus Endrickin siirrosta Espanjaan.

Endrick liittyy Madridin riveihin kesällä 2024, kun hän täyttää 18. Lehtitietojen mukaan hänen siirtosummansa saattaa nousta verojen myötä jopa 72 miljoonaan euroon.

Real Madrid ei suinkaan ollut ainoa suurseura nuoren brassihyökkääjän perässä. Barcelonan päävalmentaja Xavi sanoi marraskuussa julkisesti, että katalonialaisjätti haluaisi hankkia Endrickin, ja huhujen mukaan myös Paris Saint-Germain sekä Chelsea tavoittelivat tulevaisuuden nimeä itselleen.

Endrick kertoi Marcan haastattelussa, että Madridin brasilialaishyökkääjä Vinícius Júnior oli isossa roolissa hänen päätöksenteossaan.

– Real Madrid on todella iso seura, ja Viní viestitteli minulle ja antoi toivoa. Myös idolini Cristiano [Ronaldo] pelasi Real Madridissa.

– Siksi valitsin Real Madridin, ja uskon sen olleen oikea valinta. Jumala on aina ollut kanssani ja näyttänyt minulle oikean tien.

– Hän (Vinícius Júnior) antoi minulle paljon neuvoja. En voi edes puhua niistä tässä, koska niitä oli niin paljon, että kertoisin niitä lopun elämääni. Pidän ne omana tietonani.

– Mutta hän ei antanut minulle neuvoja pelkästään nykyhetkestä, vaan koko elämääni varten. Hän on ystäväni ja uskon, että tämä ystävyys kestää monta vuotta.