Barcelonan keskuspuolustaja Eric García sanoo ikävöivänsä topparikollegaansa Gerard Piquétä, joka lopetti uransa marraskuussa.

Piqué, 35, pelasi Barcelonassa yli 600 ottelua ja voitti kasvattajaseuransa kanssa peräti 30 pokaalia.

Barcelonan akatemiassa niin ikään varttunut García, 21, palasi Kataloniaan viime vuonna Manchester Citystä ja ehti pelata Piquén kanssa 28 ottelua.

– Meillä on ikävä Piquétä, hän on ainutlaatuinen ihminen ja persoona. Me tiesimme, että häntä tulisi ikävä, kommentoi García Diario Sportin mukaan.

– Hän pystyi helposti heittämään läppää ja kolme minuuttia myöhemmin hän loisti kentällä täysin keskittyneenä. En tiedä ketään toista, joka pystyisi samaan.

– Hän muuttuu kentällä. Hän on älykäs niin kentällä kuin sen ulkopuolella.

Barcelona pelaa vuoden viimeisen ottelunsa uudenvuodenaattona, kun se isännöi La Ligassa Espanyolia kaupungin paikallispelissä.

– Jännitystä on paljon. Espanyol-peli on tärkein meille, jotka olivat lapsena La Masíassa. Tiedämme, kuinka tärkeä peli se on meille itsellemme ja seuralle, sanoi García.

– On hieman outoa pelata 31. päivänä. Kukaan ei ole tottunut tällaiseen otteluohjelmaan, mutta se (voitto Espanyolista) olisi hieno tapa päättää vuosi.