Barcelona on tosissaan Youssoufa Moukokon kintereillä, kertoo katalonialaislehti Sport.

Lehden mukaan Barcelona on neuvotellut Moukokon edustajien kanssa jo kuukausien ajan. Moukoko on ilmoittanut Barcelonalle halustaan pelata seurassa.

Moukokon nykyinen sopimus Borussia Dortmundin kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen. 18-vuotias nuorukainen ei ole hyväksynyt saamaansa jatkosopimustarjousta ja on siten jättämässä Dortmundin vapaana agenttina.

Sportin mukaan Barcelona ei aio kuitenkaan lähteä mukaan tarjouskilpailuun, sillä seuran taloudellinen tilanne on edelleen heikko. Barcelona luottaa siihen, että Moukoko hyväksyy tarjotut sopimusehdot ja hylkää muualta saamansa rahakkaammat tarjoukset siirtyäkseen Barcelonaan.

Saksan MM-kisajoukkueessa mukana ollut nuori hyökkääjä teki Bundesliigassa syyskaudella kuusi täysosumaa.