Robert Lewandowski siirtyi kesällä Bayern Münchenistä Barcelonaan noin 50 miljoonalla eurolla.

34-vuotias Lewandowski pelasi vahvan syyskauden uudessa seurassaan ja johtaa La Ligan maalipörssiä 13 täysosumallaan.

Mundo Deportivo haastatteli Lewandowskia, joka kertoi mielipiteensä Ballon d’Or -kisasta. Lewandowski uskoo Leo Messin voittavan Ballon d’Orin. Kärjen mukaan Messi taistelee palkinnon voitosta joukkuetoverinsa Kylian Mbappén kanssa.

– Kenties kisassa on mukana eräs pelaaja, joka pelaa Messin kanssa samassa joukkueessa, mutta vain yksi heistä voitti maailmanmestaruuden ja se ratkaisee sen, kuka voittaa tällä kaudella Ballon d’Orin. Messi on tällä hetkellä varmasti ykkössuosikki sen vuoksi, mitä hän on saavuttanut ja mitä se merkitsee hänelle. Nyt Messi voi nauttia, Lewandowski viittasi maailmanmestaruuteen.

Lehti tiedusteli Lewandowskilta, haluaisiko hän pelata jossain vaiheessa Messin kanssa.

– Se ei riipu minusta, mutta tietenkin. Nyt näemme, miten Messi pelaa enemmän kuin pelintekijänä. Messi tekee ehkä vähemmän maaleja kuin aiemmin, mutta antaa enemmän syöttöjä joukkuetovereilleen, vaikka hän tekee edelleenkin maaleja. Mutta verrattaessa menneisyyteen, on Messi tällä hetkellä sellainen pelaaja, jonka kanssa jokainen hyökkääjä haluaisi pelata.