Atléticon on tarkoitus myydä João Félix muihin maisemiin tammikuussa.

Atlético on asettanut Félixille sadan miljoonan euron hintalapun. Tiettävästi ainakin Manchester United ja Arsenal ovat kiinnostuneita Félixistä. Félix menetti syksyllä avauskokoonpanon paikkansa Atléticossa heikkojen peliesitysten seurauksena ja haluaa jättää seuran kesken kauden.

Marcan saamien tietojen mukaan Atlético haluaisi hankkia Borja Iglesiasin tammikuussa Félixin korvaajaksi. Iglesias kuuluu Betis-luotsi Manuel Pellegrinin ehdottomiin luottopelaajiin, eikä Betis suostu todennäköisesti myymään Iglesiasta kesken kauden ilman suurta siirtosummaa.

Atlético on jo keskustellut Iglesiasin edustajien kanssa. Iglesias olisi halukas siirtymään Atléticoon.

Tammikuussa 30 vuotta täyttävä Iglesias on viimeistellyt tällä kaudella kahdeksan maalia La Ligassa, eli enemmän kuin yksikään Atléticon pelaaja. Betis hankki Iglesiasin Espanyolista noin 30 miljoonalla eurolla kesällä 2019. Iglesias kuuluu Espanjan A-maajoukkuerinkiin.