Toni Kroosin nykyinen sopimus Real Madridin kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen.

Real Madrid teki Kroosille jatkosopimustarjouksen alkusyksystä, mutta Kroos ei ole ainakaan toistaiseksi hyväksynyt sitä.

Kroos haluaa rauhassa miettiä, aikooko hän jatkaa pelaajauraansa vai ripustaako hän nappulakengät naulaan jo kuluvan kauden jälkeen. Saksalaiskeskikenttäpelaaja on todennut julkisuudessa, ettei aio pelata vanhaksi, vaan lopettaa uransa varsin ajoissa. Kroos täyttää tammikuun alussa 33 vuotta.

Marcan saamien tietojen mukaan Kroos tekee ratkaisun tulevaisuudestaan helmikuussa. Kroosin on silloin tarkoitus antaa lopullinen vastauksensa Real Madridin sopimustarjoukseen. Kroos on jo aiemmin todennut lopettavansa uransa Real Madridissa, joten jos hän hylkää tarjouksen, samalla loppuu koko ura.

Real Madridin seura- ja valmennusjohto haluaisi Kroosin jatkavan joukkueessa. Carlo Ancelotti pitää Kroosia edelleen ehdottomana luottopelaajanaan.