Robert Lewandowskin kolmen ottelun mittainen pelikielto pysyy voimassa.

Barcelona valitti aluksi Lewandowskin pelikiellosta Espanjan jalkapalloliitolle, mutta liitto piti sanktion ennallaan. Sen jälkeen Barcelona päätti valittaa urheilun kansainväliseen vetoomustuomioistuimeen, mutta sai sieltäkin samanlaisen vastauksen. Pelikieltoa ei peruta tai muuteta.

Kokenut puolalaiskärki sai marraskuussa punaisen kortin osoitettuaan mieltään tuomarille Osasuna-ottelussa. Lewandowski näytti tuomarille käsimerkkejä, ja sai tempustaan punaisen kortin. Muutamaa päivää myöhemmin Lewandowskille langetettiin kolmen ottelun mittainen pelikielto. Barcelonan valmennus- ja seurajohto ovat pitäneet julkisesti pelikieltoa liian pitkänä.

Lewandowskilta jää pelikiellon myötä väliin ottelut Espanyolia, Betisiä ja Atléticoa vastaan.

Lewandowski johtaa La Ligan maalipörssiä. Syyskaudella syntyi 13 maalia.