Copa del Reyn seuraavan kierroksen parit arvottiin perjantaina Madridissa.

Tammikuussa Supercopaan osallistuvat Real Madrid, Valencia, Barcelona ja Betis ovat mukana perjantaina arvotulla Copan kierroksella.

Hallitseva Copan mestari Betis kohtaa CD Ibizan. Real Madrid saa vastaansa neljänneksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavan CP Cacereñon, joka voitti torstaina Gironan. Barcelona kohtaa Intercityn ja Atlético Real Oviedon.

Copan yksiosaiset ottelut pelataan tammikuun alussa. Otteluparien voittajat etenevät neljännesvälieriin. Copassa alemman sarjatason joukkueet isännöivät kotikentillään ylemmän sarjatason joukkueita aina välieriin saakka.

RFEF

@rfef
👑 ¡¡𝐘𝐚 𝐜𝐨𝐧𝐨𝐜𝐞𝐦𝐨𝐬 𝐥𝐨𝐬 𝐝𝐮𝐞𝐥𝐨𝐬 𝐩𝐚𝐫𝐚 𝐥𝐚 𝐩𝐫𝐨́𝐱𝐢𝐦𝐚 𝐫𝐨𝐧𝐝𝐚 𝐝𝐞𝐥 𝐭𝐨𝐫𝐧𝐞𝐨 𝐝𝐞𝐥 𝐊𝐎!!

🗓️ Los encuentros tendrán lugar los días 3️⃣, 4️⃣ y 5️⃣ de enero.

🔗 bit.ly/sorteocopadelr…

#LaCopaMola #CopaDelRey