Leo Messi ei palaa ensi kaudeksi Barcelonaan, vaikka katalonialaisseura siitä unelmoikin, kertovat useat lähteet.

Messi on nimittäin solmimassa jatkosopimuksen PSG:n kanssa.

Muun muassa Le Parisienin, Marcan ja Fabrizio Romanon mukaan Messi on päässyt PSG:n kanssa verbaaliseen yhteisymmärrykseen jatkosopimuksesta. Jatkosopimuksen pituutta ei ole vielä sovittu, mutta Le Parisienin mukaan Messin pitäisi allekirjoittaa kesään 2024 kestävä sopimus.

Barcelonan puheenjohtaja Joan Laporta ja päävalmentaja Xavi olisivat halunneet Messin ensi kaudeksi Barcelonaan.

Katalonialaismediassa on kerrottu, miten Xavi on ehtinyt jo suostutella Messiä palaamaan seuraan. Todellisuudessa se ei ole kuitenkaan ollut missään vaiheessa realistista, sillä Messin valtavat palkkakulut ovat edelleenkin liian suuret Barcelonalle.

Barcelona tiedosti itsekin, miten vaikeaa on saada Messi takaisin, mutta seura ei siitä huolimatta luovuttanut sen suhteen. Messi on silti jäämässä Pariisiin.