Real Madridin keskikenttäpelaaja Toni Kroos sanoo, että Lionel Messi todellakin ansaitsi maailmanmestaruutensa.

Messi, 35, johdatti sunnuntaina Argentiinan voittoon Ranskaa vastaan MM-finaalissa, joka ratkesi vasta rangaistuspotkukilpailussa.

PSG:tä nykyisin edustava Messi oli pelannut viime vuoteen saakka koko ammattilaisuransa Madridin pahimmassa vihollisessa Barcelonassa, mutta Kroos, 32, on vain iloinen, että hänen entinen kilpailijansa sai palkinnon suorituksestaan MM-kisoissa. Messi valittiin lisäksi Qatarin turnauksen parhaaksi pelaajaksi.

– Leo Messi ansaitsee sen. Mitä tulee yksittäisiin suorituksiin turnauksessa, en ole koskaan nähnyt jalkapalloilijan pelaavan yhtä johdonmukaisesti kuin tämä kaveri, kommentoi Kroos Magenta TV:n haastattelussa.

– Pitää muistaa, että hän ei ole koskaan pelannut sellaisissa seuroissa, joista pidän, mikä todistaa, että olen tosissani.