Barcelonan toppari Ronald Araújo tähtää pelikuntoon uudenvuodenaattona pelattavaan paikalliskamppailuun Espanyolia vastaan, kertoo Diario Sport.

Araújo, 23, on ollut sivussa tositoimista syyskuun lopusta lähtien lihasvamman takia.

Hänet kutsuttiin mukaan Uruguayn MM-ryhmään, mutta hän ei ehtinyt pelikuntoon ennen joukkueen turnauksen päättymistä. Araújon ennustettiin kuntoutuvan pudotuspeleihin, mutta Uruguayn tie päättyi jo lohkovaiheeseen, joka päättyi viikkoja sitten.

Barcelona selvisi kuin ihmeen kaupalla MM-kisoista ilman loukkaantumisia, vaikka sen riveistä lähti turnaukseen peräti 17 pelaajaa.

Ranskan riveissä finaalitappion kärsineet Ousmane Dembélé ja Jules Koundé palaavat lomaltaan muita kisapelaajia myöhemmin, joten Araújolle saattaa olla tarjolla minuutteja Espanyolia vastaan Koundén ollessa vielä sivussa.