Sergio Busquets on tehnyt päätöksen tulevaisuudestaan, kertoo Mundo Deportivo.

Lehden mukaan Busquets on päättänyt jättää Barcelonan kuluvan kauden jälkeen. Busquets on analysoinut kaikkia mahdollisia vaihtoehtoja ja päätyi siihen tulokseen, että ura Barcelonan edustusjoukkueessa päättyy ensi kesänä.

Busquetsin sopimus Barcelonan kanssa päättyy tähän kauteen. Busquets on pelannut Barcelonan edustusjoukkueessa 15 vuoden ajan.

Busquetsin on määrä siirtyä kesällä MLS-seura Inter Miamin vahvuuteen. Busquets tiedotti aiemmin tällä viikolla lopettavansa A-maajoukkueuransa. Busquets pelasi Espanjan A-maajoukkueessa 13 vuoden ajan ja voitti maailmanmestaruuden ja Euroopan mestaruuden.

Lehden mukaan Barcelonan päävalmentaja Xavi toivoi Busquetsin allekirjoittavan jatkosopimuksen. Busquets kuuluu edelleen joukkueen ehdottomiin luottopelaajiin, mutta Xavin toiveesta huolimatta keskikenttäpelaaja vaihtaa maisemaa – todennäköisesti kohti Yhdysvaltoja.