Real Madridin kaikkien aikojen maalintekijä Cristiano Ronaldo treenaa seuran harjoituskeskuksessa, Valdebebasissa, Portugalin pudottua MM-kisoista, kertoo Relevo.

Ronaldo, 37, edusti Madridia vuosina 2009-2018 iskien Los Blancosille kaikkiaan 450 maalia.

Hän on tällä hetkellä ilman seuraa purettuaan hiljattain sopimuksensa Manchester Unitedin kanssa myrskyisten kuukausien jälkeen. Ronaldo antoi ennen lähtöään TalkTV:n Piers Morganille haastattelun, jossa hän tylytti Unitedin seurajohtoa, entisiä pelaajia ja kesällä saapunutta manageri Erik ten Hagia, jonka alaisuudessa hän jäi vähemmälle vastuulle.

Portugalin taival Qatarin MM-kisoissa päättyi vain neljä päivää sitten, kun joukkue hävisi puolivälierässä Marokolle, mutta lomailun sijasta Ronaldo suuntasi Madridin harjoituskeskukseeen, jossa hän on treenannut itsenäisesti. Portugalilaistähden paluu Valdebebasiin tuli yllätyksenä ainakin Madridin akatemiapelaajille, jotka halusivat napsia yhteiskuvia hänen kanssaan.

Ronaldolla on tiettävästi pöydällään tähtitieteellinen tarjous saudiarabialaisesta Al-Nassrilta, mutta lehtitietojen mukaan hän odottaa yhä tarjouksia Euroopasta.

Relevon mukaan Ronaldo palaisi mielellään Real Madridiin, mutta seura ei näe häntä tällä hetkellä potentiaalisena hankintana.