Barcelonan puheenjohtaja Joan Laporta ja päävalmentaja Xavi tapaavat pian toisensa keskustellakseen seuran taloudellisesta tilanteesta ja tammikuun siirtoikkunan tapahtumista, kertoo Mundo Deportivo.

Kaksikon on määrä käydä läpi Barcelonan FFP (Financial Fair Play) -tilanne. Barcelonan palkkakatto on edelleen melkein täynnä, eikä seura saa juurikaan käyttää rahaa FFP:n vuoksi – ellei se myy omia kallispalkkaisia pelaajiaan muihin maisemiin.

Barcelonan ykköstavoite tammikuun siirtoikkunassa on hankkia uusi oikea laitapuolustaja. Jos rahaa jää sen jälkeen käyttöön, haluaa Xavi joukkueeseensa myös uuden keskikenttäpelaajan, joka kykenee pallolliseen peliin, mutta samalla pelaamaan tarvittaessa keskikentän pohjalla.

Barcelona haluaa päästä tammikuussa eroon Memphis Depaysta ja lisäksi Franck Kessié on saanut tarjouksia, mutta toistaiseksi Barcelona tai Kessié eivät ole siirron kannalla. Tilanne saattaa tosin muuttua lähiviikkoina.

Lehden mukaan Barcelona on kiinnostunut Villarrealin Juan Foythista, Manchester Unitedin Diogo Dalotista ja Borussia Dortmundin Thomas Meunierista.