Espanjan pudottua MM-turnauksesta, oli Luis Enriquen aika pudota joukkueen valmennusvastuusta. Neljän vuoden pesti oli tuloksellisesti varsin moniulotteinen.

Palo valmennustöihin ei kuitenkaan suinkaan sammunut viimeisimpiin potkuihin.

– Haluan päästä valmentamaan seurassa, suuremmalla tarkkuudella ja hienovaraisuudella kuin mihin maajoukkueessa olen pystynyt, korkeimmilla tasoilla aiemmin Barcelonaa, Celta Vigoa ja AS Romaa luotsannut tekijä kertoo Ibai Llanosin Twitch-haastattelussa.

52-vuotias kertoi, että hänelle tarjottiin jatkosopimusta maajoukkuetehtävissä viime EM-kisojen jälkeen.

– Sanoin, että on ensin parempi katsoa MM-kisat. Se oli mielestäni järkevää. Nyt heillä ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin kertoa minulle, ettei sopimusta jatketa. Ajattelin, että olisin joutunut tekemään päätöksen jatkostani, mutta nyt minun ei tarvinnut.