Carlo Ancelotti on yksi Brasilian jalkapalloliiton ehdokkaista maajoukkueen uudeksi päävalmentajaksi, kertoo arvostettu brasilialaismedia UOL.

Lähteen saamien tietojen mukaan Brasilian jalkapalloliitto otti ensimmäisen kerran yhteyttä Ancelottiin lokakuussa. Ancelotti ilmoitti silloin olevansa valmis jatkamaan keskusteluja, mutta muistutti valmentavansa Real Madridia vielä ainakin loppukauden ajan.

Ancelottin sopimus Real Madridin kanssa päättyy ensi kauden jälkeen, eli kesällä 2024, mutta Ancelotti saattaa olla saatavilla jo kuluvan kauden jälkeen. Brasilian jalkapalloliiton pitäisi siinä tapauksessa maksaa Real Madridille korvaus Ancelottin sopimuksen purkamisesta.

Brasiliaa Qatarin MM-lopputurnauksessa valmentanut Tite erosi tehtävästään.

Ancelotti sopii Brasilian jalkapalloliiton raameihin, sillä liitto etsii kokenutta, mutta modernia valmentajaa, joka on työskennellyt Euroopan huipulla.

Ancelotti johdatti Real Madridin viime kaudella La Ligan ja Mestarien liigan voittoon.