Real Madrid on Jude Bellinghamin kintereillä.

Bellinghamin odotetaan poistuvan Borussia Dortmundista kuluvan kauden jälkeen. Seura- ja maajoukkueessaan tähtipelaajan asemaan noussut 19-vuotias nuorukainen on herättänyt Euroopan kärkiseurojen kiinnostuksen.

Madridilaislehti Marcan saamien tietojen mukaan Real Madrid on jopa huolissaan siitä, miten hyvin Bellingham on pelannut meneillään olevassa MM-lopputurnauksessa.

Bellingham on pelannut loistavia otteluita Englannin paidassa ja Real Madridin seurajohto pelkää Bellinghamin siirtosumman kasvavan entisestään jokaisen huippuesityksen jälkeen.

Lehti arvelee Dortmundin vaativan Bellinghamista jopa 150 miljoonan euron siirtosummaa kesällä. Real Madrid ei suinkaan suunnitellut käyttävänsä Bellinghamiin niin suurta summaa, ja toivookin siirtosumman pienentyvän, jos Bellingham osoittaa todellista halua pelata Real Madridissa hyläten muut tarjoukset.