Espanjan MM-kisaurakka päättyi tiistaina, kun se hävisi neljännesvälierissä Marokolle lopulta rangaistuspotkukilpailussa.

Espanjan A-maajoukkueen päävalmentaja Luis Enrique saattoi valmentaa viimeisen ottelunsa maajoukkuessa, sillä hänen sopimus jalkapalloliiton kanssa päättyi Qatarin MM-lopputurnaukseen.

Enrique kertoi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa katuvansa vain yhtä päätöstä MM-kisoissa. Nimittäin Pablo Sarabian olemattomaksi jäänyttä peliaikaa. Sarabia pelasi koko turnauksessa vain muutaman minuutin tultuaan kentälle Marokko-ottelun jatkoajan lopussa. Hän iski pallon ensimmäisellä kosketuksellaan tolppaan ja osui pystypuuhun myös rangaistuspotkussaan.

– Kadun yhtä asiaa, eli sitä, miten epäreilu olin Sarabian kanssa. Vaihdoin hänet kentälle käytännössä laukomaan vain pilkun, mutta hän sai aikaiseksi kaksi maalipaikkaa muutamassa sekunnissa. Olen siten epäonnistunut täysin sen suhteen, etten antanut hänelle peliaikaa näissä kisoissa.

– Mutta minun pitää tehdä päätöksiä koko ajan. Olisin varmasti antanut hänelle enemmän minuutteja tässä ottelussa.