Eden Hazard on lopettanut A-maajoukkueuransa. Hazard tiedotti päätöksestään keskiviikkona sosiaalisessa mediassa.

Qatarin MM-lopputurnaus jäi siten Hazardin viimeiseksi urakaksi Belgian A-maajoukkueessa. Hazard ehti edustaa Belgiaa lopulta 126 A-maaottelussa. Hazard debytoi Belgian paidassa marraskuussa 2018. Hazard oli mukana lopulta viidessä eri arvoturnauksessa.

Hazardin MM-kisat menivät muun joukkueen tapaan pahasti penkin alle.

Hazard oli avauskokoonpanossa kahdessa ensimmäisessä lohkovaiheen ottelussa, mutta peliesitykset jäivät jälleen vaisuiksi. Hazard pelasi lohkon viimeisessä ottelussa vain kolme minuuttia. Belgia jäi lohkossaan kolmanneksi, eikä yltänyt pudotuspeleihin.

Kuukauden kuluttua 32 vuotta täyttävän Hazardin ura on ollut rajussa laskusuhdanteessa jo vuosien ajan. Hazard on jäänyt olemattomalle vastuulle tälläkin kaudella Real Madridissa.